U bent hier: Home / Nazisme en Deep Democracy

Nazisme en Deep Democracy

by J.L. de Kreek — last modified 11-10-2019 03:00
Opgeslagen onder:

In Nederland zijn antropologen actief die Deep Democracy onderwijzen aan politie, defensie, justitie, jeugdhulp, board rooms, bestuurders en managers. Deep Democracy is ontwikkeld in het instituut van Carl Jung door personen die ermee bekend zijn dat Carl Jung samenwerkte met de enabelers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Deep Democracy belooft besluiten zonder verliezers. En kijkt weg van de misdaden van de elite. Het betrekt de onderdrukker bij de besluitvorming.

Deep Democracy is ontwikkeld door Amerikanen die in Zuid Afrika menen te hebben gezien dat democratie niet werkt omdat er nog altijd racisme is. De Amerikaan die als het creatieve brein van Deep Democracy de wereld afreist zijn droom vervullend waarin deze ‘man in black’ met zijn wereldwerk dienstbaar is aan zijn vorst, is afgestudeerd natuurkundige en psychotherapeut. De door hem ontwikkelde proces georiënteerde psychologie wordt vergeleken met mind control. De correspondentie tussen Carl Jung en Erich Neumann (A lifelong Zionist) is algemeen bekend.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika zijn bewerkstelligd door de terreurbeweging waaraan Theodor Herzl, Carl Jung, Eric Neumann, Feder, Von Mildenstein, Goebbels, Eichmann en Adolf Hitler deelnamen. Deep Democracy is de oplossing van deze terroristische organisatie voor de chaos die het heeft bewerkstelligd in de wereld met de aanslagen in de VS 11 september 2001. Deep Democracy is toegepast in Zuid Afrika in het voordeel van gemarginaliseerde blanken in de tijd na de apartheid.

Deep Democracy suggereert verdieping van democratie terwijl het verwant is met archaïsche en aristocratische vormen van besturen en besluitvorming. Deep Democracy wordt de samenleving voorgeschoteld door deelnemers aan of volgers van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de VS 11 september 2001, de georganiseerde misdaad in de Jeugdhulp, apartheid en mogelijk de aanslag op de MH17. 

Deep Democracy wordt in Nederland onderwezen door antropologen die feiten en fictie niet van elkaar scheiden kunnen, alles weten van de regels op de apenrots en van veranderen, en erin uitblinken bij herhaling via de (sociale)media corrupte bestuurders en andere professionals op een voetstuk te plaatsen. Deep Democracy is eufemistisch taalgebruik voor ondemocratische besluitvorming en geschillenbeslechting. Er zijn nooit democratische verkiezingen geweest om Deep Democracy in te voeren.

Share |

Permalinks